Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
как имотната мафия краде жилището, в което съм се родила, как осквернява живота на невинни хора, колко е нагла и безнаказана
Автор: anttoni Категория: Други
Прочетен: 205449 Постинги: 73 Коментари: 77
Постинги в блога от Ноември, 2014 г.
По-напредничава прокуратура не сме виждали! По-прогресивна! По-радикална! По-чиста! Ама как е бил удържан този вулкан от реформаторски идеи досега, бе?!! С какво усилие на волята е бил потискан?!! Еее, най-после - избухна! Мъъъничко преди доклада от Брюксел - случайност. Ама чак сега разбират тъпите ни глави, бе! - ами гл.прокурор не е приемал предложенията на министър Христо Иванов, щото не са достатъчно радикални! Ето какво билооо! Мен четири години изявена група имотни измамници с гъста мрежа помощници - адвокати, нотариуси и прочие блюстители на зоконността, ме разкарва по съдилища, за да ми се обясни ясно и недвусмислено, как ще ми откраднат къщата, а прокурорите не привиждат в тях организирана престъпна група - ми прокурорите са се престрували, бе! - за да приспят вниманието на престъпниците! Е, най-после разбрахме! И сега - ха, на добър час на реформаторите на съдебната система!
Категория: Други
Прочетен: 1197 Коментари: 0 Гласове: 2
21.11.2014 09:50 - ИФ и 10
Ако ИФ и 10 управляват това ново-старо великодушно избраното от народа мнозинство в новия парламент - нали се сещате, какво може да очакваме. Оставиха това простодушно момче с тефтерчето да им понесе цялата безобразна вина, хвърлиха го с кеф на арената като безпомощна жертва. И с това дeмонстрираха още въднъж тържеството на безогледната си безнравственост. А защо ли българският съд не се заинтересува по-живо от ИФ и 10? И от всички останали присъстващи в записките инициали? Докога шефовете на тъмните сили ще се вихрят управлявайки всичко, което може да се управлява, а простите им послушници ще бъдат изнасяни от време на време на мегдана за публично порицание и отдушник за лековерните? Ами кадрите на ДС? Тоя бил сътрудник на шесто, оня бил сътрудник на първо - а със кого са се съ-трудили, а къде са шефовете, тези, дето са ги главили за сътрудници? Ами в "управлението" са. Управлявяха прехода. И по този добър изпитан модел и сегашната история с ИФ и 10. Само че вече като съвсем безвкусен фарс. Да, стигнахме дотам - базисният проблем на България е ИФ и 10. Диагнозата на България е ИФ и 10. С ИФ и 10 държава не се прави, те са разложението на всякаква законност и морал, докато се мятаме в тяхната мрежа, сме загубени като общество. ИФ и 10 са краят на всяка оптимистична перспектива. ИФ и 10 са логичният връх на уродливия български "преход". ИФ и 10 са крахът на България. Един нечуван скандал, засягащ най-високото управленско ниво, ще бъде май че сведен до строгата присъда на един обикновен диспечер в гнусната мрежа на просташки наглата корупция.
Категория: Други
Прочетен: 957 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 21.11.2014 17:15
13.11.2014 19:19 - Тефтерче!!!!
Изгубих си тефтерчето, много ми е мъчно, тук го търся, там го търся - никъде го няма! - така си пеят, сроред старата детска игра, някои днес управляващи, жално нажалени, че тефтерчето, пълно с главни действащи лица, изчезнало. Плоската пладнешка лъжа се превръща вече в етикета на най-новата българска политика, един вид ритуализираното нискоинтелигентно лъжене е задължителен бон-тон за нашите политици. "Йефтино, йефтинооооо!" - се провикват на Солунския пазар гръцките търговци, за да привлекат българските и македонски туристи. ("Евтино" е гръцка заемка, "тефтер" също, пуста филология, не ме оставя на мира). Та - те че лъжат - лъжат, че е плоско - плоско е. Ама защо са сигурни, че ние ще приемем лъжата, защо действат на принципа "мИжи да те лажем!" Ами щото сме си свои, бе, един народ сме си и се обичаме, един химн слушаме на крака, една горда Стара планина гледаме - и между нас си си имаме една дружеска закачка: Те: ние ще ви лъжем, щото така ни е удобно, Ние: ние ще се правим, че ви вярваме, щото така ни е удобно. Важното е - да ни е удобно, на всички, нали така? А за по-независимите и гордите има и друг един психологически вариант - нас ли ще ни стреснеш с лъжа, бе байно! - ние 45 годин се правихме на БКП-то, че й вярваме, та на теб ли няма да се правим! Ама това е за по-буйните. А иначе - да оставяме мирно нещата да си текат на самотек, щото самотекът е природата, филофското, мъдрото, това е той. И някой друг да управлява живота ни, а на нас Трайко да ни е името. Не се хАбете, граждани! - както викаше в скечовете си Николай Николаев. Ама пък от друга страна, ох, не е една беля, мъти се нещо в това ми ти българско подсъзнание - има тефтерче и тефтерче. И сега...аз, от клета майка България, да се правя ли на три и половина или да не се правя? да мисля ли или да не мисля? човек ли да съм или да не съм? Не знам... - ще питам И.Ф.
Категория: Други
Прочетен: 1062 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: anttoni
Категория: Други
Прочетен: 205449
Постинги: 73
Коментари: 77
Гласове: 86
Календар
«  Ноември, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930