Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
как имотната мафия краде жилището, в което съм се родила, как осквернява живота на невинни хора, колко е нагла и безнаказана
Автор: anttoni Категория: Други
Прочетен: 205664 Постинги: 73 Коментари: 77
Постинги в блога от Октомври, 2014 г.
Голият факт - http://1kam1.com/odobriha-zastroyavaneto-na-kara-dere-s-2-i-3-etazhni-bungala/. Но не за него е думата. А за абсурда. Бунгала на 3 етажа на плажа в Карадере и към тях, таковата - ми вили, ресторанти, улици, барове, мнооого паркинг и въобще всекакъв бардак за задоволяване на модерните в момента нужди на модерния хюмън-биин. Хора, доведени от глад и всяческа морална гнилоч на държавата (с донегдешната помощ на Големия ни брат, дето ни освободи, ама после ни зароби с най-антихуманния си режим за 70 години) до състояние, близко до безумието - на такива хора може да им се сервира всичко. Те го ручат. Те са изгубили човешките си ориентири. Във феодите гласуват както им се каже. Не мислят, не разграничават, не разпознават, нямат свое мнение, защото нямат вече нищо "свое". Имотът им ще бъде ограбен, животът им ще бъде използван, като в концлагерите, за благото на "кой", няма институция, която да ги защити (в измислената отколе от човечеството държава това са съд и полиция), няма лекари, които да ги лекуват, няма учители, които да ги учат. По луксозни офиси на нищонеправещи фирми и фалшиви банки се шматкат още някои и други гримирани и костюмирани, но и това не може да трае вечно. Пълен разпад. Ето защо им беше нужно беззаконието и анархията - за да си отгледат стадото. Което в хипноза от уродството сипещо се край него, вече на нищо не се учудва, на нищо не се гневи, на нищо не се радва, гледа и не вижда, слуша и не чува. И както е тръгнало - бе, хайде да си построим бунгало-небостъргач - Имбецил Стейт Билдинг - и под звуците на поп-фолка с недвусмислено долавяща се балалайка, зурни и тъпани да му прережем лентата - и три дни да ядем, да пием и да се веселим, и кой може да се надруса с квото може и да друснем, ха-така - па-така! - едно хоро - нашенската! Йихуууу-широк живот - маа му й стара!
Категория: Други
Прочетен: 1660 Коментари: 2 Гласове: 0
А, и забравих да кажа - ще имат човешки лица! Например като това служебно правителство. И няма да гледаме по телевизията празни костюми и строго-луксозни лелчински джемпърчета, и няма менти да ни редят бюджета и петна да ни провокират протестите, и няма да слушаме как шумолят хербарийни приказки - докато ни натискат главите надолу, та белким потънем съвсем.
Категория: Други
Прочетен: 697 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: anttoni
Категория: Други
Прочетен: 205664
Постинги: 73
Коментари: 77
Гласове: 86
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031